Opptil 20% kvantumsrabatt på alle headset - Priser er eks mva

Bedriftenes teleoperatør

Unifon er bedriftenes teleoperatør. I Unifon lover vi deg enklere og rimeligere løsninger for din bedrift, uavhengig av størrelse. At du aldri går tom for data. Verdens raskeste mobilnett. Fast kontaktperson og markedets beste kundeservice.

Unifon sitt mål er å forene mennesker og bedrifter, gjennom personlig interaksjon, smarte telefoni-løsninger, konkurransedyktige priser, og nære relasjoner. Pust ut, senk skuldrene og kom hverandre litt nærmere.

Telenors mobilnett gir suveren dekning

Unifon valgte Telenors mobilnett for å kunne tilby våre kunder det vi mener er Norges beste mobildekning. 99,4% av befolkningen har i dag tilgang til 4G fra Telenor, men det er kapasiteten og teknologien i deres mobilnett som gjør deres nett suverent.

På landsbasis har Telenor flere tusen basestasjoner mer enn nærmeste konkurrent, samtidig som de opererer på flere frekvenser enn noen andre. Det var Telenor som var først ute i Norge med deres 5G-satsning, og de er faktisk ledende i verden på dette området. I 2018 ble Telenors mobilnett kåret til verdens raskeste av Ookla.

Telenor forskjellsbehandler ikke sluttbrukere i sitt mobilnett, med hensyn til dekning, kvalitet eller prioritet. Det betyr at Unifon sine kunder får samme fantastiske opplevelse som Telenors egne sluttkunder.

Ring oss idag for mer informasjon - 21 41 66 60

yt_image

Kostnadseffektive mobilabonnement

Aldri tom for data, Data Refill og Rollover

Verdens raskeste mobilnett – Telenor

Moderne telefoni og bedriftsnettløsninger

Personlig service og høy kundetilfredshet

Enkelt og brukervennlig

Store image

13.000+

Bedriftskunder

35.000+

Mobilabonementer

70+

Ansatte

4+

Lokasjoner